Marijke's Fruitkorfje

Voor al uw groenten en fruit.

Verken de Betuwe

Marijke’s Fruitkorfje is gelegen in het hart van de Betuwe nabij het mooie plaatsje Buren. De directe omgeving van ons bedrijf leent zich perfect voor een heerlijke wandeling of een mooie fietstocht. Alle jaargetijden hebben hun eigen charme van mooie bloeiende bloesem, groeiend fruit tot mooie besneeuwde tafereeltjes. Dit alles kunt u vinden in de betuwe. Een bezoek aan Marijke’s landelijk ingerichte winkel leent zich perfect als onderdeel van een heerlijk dagje uit in de Betuwe. In de directe omgeving vind u diverse fietsroutes.

Naast fietsen is er ook genoeg te beleven voor de wandelaars onder ons. Diverse routes voeren u langs de mooiste plekjes van de Betuwe. Naast de bekende routes is het tevens een leuke opgave om “de stoute schoenen” aan te trekken en gewoon wat rond te dwalen tussen de dorpjes en landerijen om heerlijk te genieten van de frisse buitenlucht en het mooie landschap. Een ander mooi alternatief is de Fruit en Bloesemtocht. Deze wandelroute is opgezet door Burenstad.nl en een absolute aanrader. De lengte van deze wandelroute is 10 kilometer of een verkorte route van 7 kilometer voor meer informatie kunt u kijken op www.burenstad.nl daar vind een goede beschrijving van deze mooie route.

Voor de echte doorgewinterde wandelaars is er nog “Het Errekomsepad” een wandelroute die langs en “door” een aantal uitzonderlijk mooie delen van de omgeving van Erichem en Buren leidt. Meer informatie over het Errekomse pad vind u hier.