Marijke's Fruitkorfje

Voor al uw groenten en fruit.

Fruitbedrijf van Weelie & Marijke’s Fruitkorfje.

Fruitbedrijf Van Weelie is sinds 2000 overgenomen door Robert en Marijke van Weelie. Zij voeren het fruitteeltbedrijf aan de rand van het oranjestadje Buren met 6 ha appels, 5.7 ha peren, ½ ha kersen, 1.2 ha pruimen.Na enige tijd is Marijke’s Fruitkorfje opgezet als boerderij winkel om verse en gezonde groenten en fruit te verkopen tegen een zo laag mogelijke prijs. Dit kunnen wij doen door producten zoveel mogelijk rechtstreeks en zonder tussenkomst van tussenhandel in te kopen, op die manier kunnen wij de prijs zo laag mogelijk houden.

In de winkel verkopen wij diverse soorten vers fruit, groenten en aardappelen. Met diverse soorten fruit bedoelen wij veel fruit uit eigen teelt en daarnaast diverse Hollandse producten, zoals in de zomer kersen aardbeien, frambozen, bramen, etc. De groenten bestaan onder andere uit bloemkool, andijvie, witlof, sperziebonen, sla, prei, spruiten, gesneden groenten en diverse seizoensproducten zoals boerenkool, asperges etc. Daarnaast hebben we ook heerlijke appel- en perensap in ons assortiment. Deze sappen verkopen we in flessen van 0.75 liter en hebben een houdbaarheid van 2 jaar. Het sap gaat niet gisten maar blijft net zo vers alsof het gisteren gemaakt is.

Van de eigen producten worden bovendien lekkere sappen en jams gemaakt. Dit alles komt uit eigen teelt en bovendien uit eigen keuken. Met veel liefde worden deze producten voor u bereid.
Wat gaat er nou boven verse eieren, wij leveren eieren die wij rechtstreeks afnemen van de kippenboerderij. Verser kan bijna niet!!Zoals u begrijpt is dit slechts een greep uit ons assortiment. Breng gerust een bezoek aan onze winkel zodat u kunt zien wat wij  nog meer voor fantastische producten te bieden hebben.

Bent u op zoek naar een leuk maar bovendien gezond cadeau? Ook daarmee staan wij voor u klaar, neem even contact met ons op dan stellen wij een leuk en gezond pakketje samen met diverse streekprodukten!

Ons doel is om zoveel mogelijk hollandse producten in de winkel te hebben, dit om onze fruit en groentencollegas zeker de kans te geven om hun bedrijf te laten voortbestaan en hun producten in Nederland te houden. Dit gaat niet altijd maar om dat wel vol te houden zullen sommige producten iets duurder uit komen dan de producten die geïmporteerd worden, maar prijs en kwaliteitsverhouding is belangrijk.